2012. április 22., vasárnap

Névnapok :)

Mint azt bárki megtudhatja egy naptár segítségével, mind a kettőnk névnapja februárban van. Ez a hónap a névnapozások hava volt, mivel ismerőseink közül is több ember ünnepelt ekkor. Nos Abi egy bulit rendezett, ahol remekül éreztük magunkat!
Természetesen rengeteg képet készítettünk amik csak arra árnak, hogy megosszuk őket veletek ;)
Ebből a rengetegből néhányat kiválasztottunk.







Kis csapatunk összeült. Szerencsére sikerült pár jó képet csinálni a s nevetés között.











Íme a második fejezet. Itt már isteni üdítőt szürcsölünk. Természetesen még mindig nehéz volt valami normálisabb fejet vágni, de azért igyekeztünk kihozni magunkból a legjobbakat. Öröm ilyen feladatokra vállalkozni! :)










Íme az egyik ajándék, amit Abus kapott tőlem. Csak, hogy fényezzem magam: csodálatos képességekkel rendelkezem, a kreativitásom határtalan és a díszítés minden cseppje az én művem. (Amúgy magát a sütit anyukám készítette, persze segítettem neki, de az ő érdeme)



 Hát kell ehhez valamit hozzáfűzni? Magától értetődő. Mivel mindannyian rendelkezünk művészi tehetséggel, ezt alkalmazva festettük ki egymást. Az eredmény egész jó lett. Legalábbis nekünk nagyon tetszett, ráadásul jó eszköz volt ahhoz, hogy újabb adag röhögőgörccsel bombázzuk egymást.


Most pedig következnek, a 'Vágj hülye fejet!' fejezet fotói!





 Visszatértünk (normális fejjel)! :D



Ezt pedig így zárásnak csak azért, mert karaokézni fantasztikus dolog!



                  


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése