2012. július 8., vasárnap

Egy kis mennyország

 Próbáljuk szempontok alapján leírni mit gondolunk, hogy ezt a későbbiekben is alkalmazhassuk.
Színészgárda: A főszereplőlány tökéletes választás, a doki egy kicsit nyámnyila, de a szerepéhez illik. A barátnő meg a szomszédpasi szintén jól játszottak. A kis krapek, akit vidítónak rendelt a néger srác, tök jó fej, talán hihető az a csipetnyi mennyország. Jót nevettünk rajta!

A legjobb jelenet: Véleményünk szerint az utolsó rész a legjobb, amikor a temetésen Marley a túlparton mulatozik Istennek, táncol és Julian meglátja őt. Jól választottak zenét és szerintünk a lány hangulatra tett kívánsága is teljesült:)

A legmókásabb: Az egyik, amikor Egy csipetnyi mennyország boldogítani készült Marley-t, ám egy csipetnyit másképp sült el a dolog. A rész végén, amikor az ajtónál elérik, hogy a szomszéd pasi hallja milyen jól érzik magukat! Dr. Ártatlan bevezetése a sötét világba szintén tetszetős, főleg amikor a transzik rávetik magukat a pasira.

A legszomorúbb: Szintén felezünk: 1. Amikor Marley halála előtt kint beszélgetnek a parkban a barátnőjével; 2. Utoljára a kórteremben.

Ami nem tetszett: A másik doki egyáltalán nem volt szimpatikus... Számunkra egy kicsit furcsa Marley hozzáállása a betegségéhez. A kisbaba akkor született meg, amikor a lány meghalt, ez egy kicsit furcsa. Ráadásul a végén mintha egy kicsit túlzásba estek volna a mulatozással... azért ez mégis csak egy temetés, nem?!

Ami tetszett: A kutyus! Nem a kedvencünk, de cuki ahogy olyan jó barátok Marley-vel. A csajszi állása tök jó, viccesen elő tudja adni magát. Klassz a kép, amit a barátnője festett a falra. Amikor a lány fent van a mennyekben és sétál a felhők között, találkozik Istennel, ott ül az ég szélén és látja föntről a várost.

Úgy összességében jó, érzékenyebb lelkeknek a sírós kategóriába tartozó, ennek ellenére vicces film. Marley mindenkivel őszinte, megmondja mit gondol, ami egyáltalán nem számít rossznak, viszont sajnos saját magával nem éppen ezen az állásponton van. Örültünk, hogy a végére rájött mi az a bizonyos kívánság, még akkor is, ha azt már abban a pillanatba sejtettük, amikor nem tudott mit választani harmadiknak. Értékelésünk alapján tízes skálán 7 és 8 közötti intervallumon szaladgál.


"Csak egy nagy adag morfium és egy végbéltükrözés kell ahhoz, hogy találkozhass Istennel!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése